

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е арабска, а крайният резултат е необичайно вкусен, така че няма да го приготвяте само веднъж
Тази рецепта е изпитан метод, който превръща обикновените продукти в истинско кулинарно изкушение
Топеницата е традиционна балканска разядка, чието име идва от действието „топя се“
Идеално е за специални поводи или за уютна вечеря със семейството и приятелите
Сочна плънка от крехко месо и гъби, обвита в тънки домашни кори. Лесно ястие, което ухае неустоимо на масло и ще впечатли всички у дома с ориенталския си вкус
Рецептата не е никак сложна, но знайте, че методът на приготвяне е по-различен
Стар трик ни връща в детството
Хубавото им е, че можете да направитеголямо количество и да ги замразите за когато, Ви се похапват
Ето я рецептата
Необходимата съставка може да се намери във всяка кухня, но малко хора я използват точно по този начин